In 2017 vieren we twee nieuwe feestjes op Kasteel Muiderslot, onder de rook van Amsterdam. Een feest geschikt voor dappere ridders en vrolijke jonkvrouwen. We kraken de geheime code of gaan op zoek naar de verdwenen schat van Graaf Floris. Ben je 5 jaar of ouder…kom dan langs als je durft!

De verdwenen schat.

De schatkist van Graaf Floris is verdwenen, niemand weet waar deze is gebleven. Verdien samen met je vrienden edelstenen en puzzelstukken om er zo achter te komen waar de schat is. Soms zijn de opdrachten grappig, soms een beetje spannend maar vooral altijd heel feestelijk. Heb je alle puzzelstukken en edelstenen verzameld en ben je dapper langs de draak geslopen? Dan is het tijd voor de jarige om de schatkist te zoeken en wie weet gaat ie nog open ook.

Een feestje geschikt voor 5 tot 8 jarigen.

De geheime code.

De schatkist staat op tafel, maar om deze te kunnen openen moet je eerst de geheime code kraken. Letters kan je verdienen door het doen van vele opdrachten. Maar….heb je de opdracht mis dan worden er delen van “de galg” opgebouwd.
Ben je met zijn allen slim, snel en vlug genoeg en lukt het jullie om de code te kraken?

Dit feest is geschikt voor 8 jaar en ouder.

Wil je graag een feestje boeken, dat kan via het Muiderslot.

http://www.muiderslot.nl

Share

advertisement