SINTERKLAAS

Een goed voorprogramma regel je bij Confetti

Een goed Sinterklaasprogramma vergt de nodige tijd en ervaring. Met veel plezier en de grootste aandacht verzorgt Confetti bij diverse bedrijven het Sinterklaasprogramma. Je kunt alle voorbereiding en uitvoering voor het voorprogramma aan ons overlaten.

Het is mogelijk om het voorprogramma door ons te laten organiseren.

Samen nemen we alle wensen en de beschikbare ruimte door. Vervolgens stellen we een programma samen, met alle elementen waar Confetti goed in is.

VOORPROGRAMMA

Schminken en het zetten van glittertattoo’s

Voorafgaand aan de binnenkomst van Sinterklaas schminken we de kinderen. Gegarandeerd een succes! Leuk in combinatie met het zetten van glittertattoos, speciaal in het Sinterklaasthema. De tattoo blijft wel tot zeven dagen zitten!

Creatieve workshops

Gezellige tafels met oneindig veel creatief materiaal waaraan kinderen heerlijk kunnen knutselen. De workshops zijn natuurlijk in het thema van Sinterklaas. We knutselen met vele soorten materiaal een Piet of Sinterklaas, stoomboot of paard.

De foto/verkleedhoek

Verkleed je als Sint, Piet of misschien wel als het paard van Sinterklaas! Wij zorgen voor de verkleedkleren en grappige attributen. Samen met een feestelijke spiegel en een fotoscherm vormt dit geheel een mooi aangeklede hoek op het feest. Deze foto wordt bewerkt en gemaild zodat alle kleine (en grote) gasten een geweldig aandenken van het Sinterklaasfeest krijgen.

Smulplein

Van al dat knutselen, verkleden en uiteraard wachten op de Sint krijgen de kinderen natuurlijk best een beetje trek. Met pepernoten, marsepein en veel lekkers maakt iedereen zijn eigen echte Sint of Piet cupcake. Smullen maar!

Pietenparcours

Pepernoten sjoelen, pakjes gooien en kruipen door de schoorsteen! Pietjes, groot en klein, laten zien hoe behendig ze zijn. En natuurlijk mag bij dit onderdeel het speciale Pietendiploma niet ontbreken. Een lekker actieve bezigheid tijdens het wachten op Sinterklaas.

Zandkleurplaten

De leukste manier om op Sinterklaas te wachten! Door middel van vele kleuren zand en een speciale kleurplaat kan iedereen, groot en klein, een mooie zandkleurplaat maken. Uiteraard in het thema Sinterklaas en Piet!

WAT KOST HET?

Omdat elk feest er weer net even anders uitziet dan het vorige maken
we graag een offerte op maat!