BEGELEID KINDERFEESTJE THUIS

Een kinderfeestje thuis zonder zorgen

Wil je een kinderfeestje thuis vieren maar heb je liever geen zorgen over de begeleiding? Zet Confetti in! Voor kinderen vanaf 5 jaar regelen wij met veel plezier een geweldig feest waar nog lang over wordt nagepraat.

Je kunt kiezen uit een pretpakket of een magisch feestje! Hoe leuk is dat!

Als ouder heb je op die manier je handen vrij om zelf ook te genieten van het feestje. Je kunt mooie foto’s maken en hebt geen omkijken naar het geregel. Wij verzorgen het feest, jij de hapjes en drankjes.

Pretpakket

Het Pretpakket is een uniek feestje! Met dit feest bepaal je zelf hoe lang je begeleiding inzet en voor welke onderdelen. Zo bepaal je dus ook zelf de prijs. Je kunt kiezen uit de volgende onderdelen:

Zing je schor: De limonadefontein staat aan, we zingen de jarige toe met veel toeters. bellen en muziekinstrumenten.Door middel van een leuk spel worden de cadeautje uitgepakt.
Smul je rond: Iedereen mag zijn eigen cakeje versieren met fondant, marsepein en veel lekkers. Ook maak je je eigen taartdoosje, zodat het cakeje ook nog mee naar huis kan!
Pimp je snoet: Bij dit onderdeel kan je kiezen uit 3 thema’s: De modeshow, Het circus of Detectives en helden. Je gaat jezelf en elkaar schminken, verkleden en daarna gepast over onze rode loper! Een mooi fotomoment hoort er natuurlijk ook bij.
Speel je suf: Met een strippenkaart op zak gaan de feestvierders het spellencircuit rond. We hebben oa. een sjoelbak, een magnetisch dartbord, een kaasspel, zenuwspiraal en  mega-Jenga.
Swing je zot: De rookmachine en discolampen gaan aan en dansen maar. We doen de limbodans, een grappige ballendans, Freeeeeze, en een top-tot-teen spel.
Knutsel je scheel: Maak je robot, lantaarntje of ander te gek kunstwerk. We gaan knutselen met dopjes, blikjes, rietjes, stokjes, veertjes, potjes en nog veel meer gekkigheid!

De minimale keus is drie onderdelen (2 uur) en de maximale keus vijf onderdelen (3 uur). Voor elk onderdeel nemen we 30-40 minuten de tijd.

Magisch feestje

Een magisch  feestje! Hoe leuk is dat! We gaan met z’n allen zingen voor de jarige met veel instrumenten en belletjes. Ook spelen we een vrolijk spel om de cadeautjes uit te pakken. Vervolgens is het tijd om te verkleden als eenhoorn, prinses of piraat!

Als iedereen in zijn rol zit is het knutselen aan de beurt. We beschilderen een spaarpot van een eenhoorn, de toverlamp van Alladin of een vrolijke krab uit de zee.

Ondertussen krijgt iedereen nog een mooie glittertattoo op zijn arm en daarna zijn we uit gefeest!
Een vrolijk knutselfeest voor zowel jongens als meisjes.

Een magisch feestje duurt 2 uur.

WAT KOST HET?

Een feestje thuis zonder zorgen kost € 175,-

Wil je het Pretpakket uitbreiden met een vierde of vijfde onderdeel?
Dat kan! Je betaalt dan per onderdeel € 35,- extra.

Voor elk kind extra betaal je € 15,- extra.

advertisement