BEGELEID KINDERFEESTJE THUIS

Een kinderfeestje thuis zonder zorgen

Wil je een kinderfeestje thuis vieren maar heb je liever geen zorgen over de begeleiding? Zet Confetti in! Voor kinderen vanaf 5 jaar regelen wij met veel plezier een geweldig feest waar nog lang over wordt nagepraat.

Je kunt kiezen uit een pretpakket of een magisch feestje! Hoe leuk is dat!

Als ouder heb je op die manier je handen vrij om zelf ook te genieten van het feestje. Je kunt mooie foto’s maken en hebt geen omkijken naar het geregel. Wij verzorgen het feest, jij de hapjes en drankjes.

Pretpakket

Het Pretpakket is een uniek feestje! Met dit feest bepaal je zelf hoe lang je begeleiding inzet en voor welke onderdelen. Zo bepaal je dus ook zelf de prijs. Vast onderdeel van dit feest is Knutsel je scheel. Wat je knutselt kan je dan wel weer zelf kiezen!
Je kunt kiezen uit de volgende onderdelen:

Zing je schor: De limonadefontein staat aan, we zingen de jarige toe met veel toeters, bellen en muziekinstrumenten.Door middel van een leuk spel worden de cadeautje uitgepakt.
Smul je rond: Iedereen mag zijn eigen cakeje versieren met slagroom, marsepein en veel lekkers.
Pimp je snoet:

Bij dit onderdeel ga je jezelf en elkaar schminken, kan je kiezen uit diverse kostuums van ons verkleedrek en sluiten we af met een mooi fotomoment. Ouders houd de camera gereed! 

In verband met het Corona-virus vervalt het schminken bij dit onderdeel. 

Knutsel je scheel:
is een vast onderdeel tijdens onze feestjes

Maak je robot, lantaarntje of ander te gek kunstwerk. We gaan knutselen met dopjes, blikjes, rietjes, stokjes, veertjes, potjes en nog veel meer gekkigheid!

Je kan kiezen uit de volgende knutsels:

  • Lantaarn van glas met prachtige kleuren, tape en kralen
  • Pennenblik/opbergblikjes met linten, veertjes, kralen, tape
  • Windgong van blik, kralen, linten
  • Robotjes van blik met heeeeel veel materiaal
  • Dino fossielen, maak pootafdrukken en dino afdrukken. Met een dino-bingo na!
Swing je zot: De rookmachine en discolampen gaan aan en dansen maar. We doen de limbodans, een grappige ballendans, Freeeeez en een top-tot-teen spel.
   

Knutsel je scheel is een vast onderdeel tijdens het feest. Daarnaast kies je nog 2 onderdelen voor een feestje van 2 uur.
De minimale keus is drie onderdelen (2 uur) en de maximale keus vijf onderdelen (3 uur). We besteden ongeveer 30-40 minuten aan elk onderdeel.

 

Magisch feestje

Een magisch  feestje! Hoe leuk is dat! We gaan met z’n allen zingen voor de jarige met veel instrumenten en belletjes. Ook spelen we een vrolijk spel om de cadeautjes uit te pakken. Vervolgens is het tijd om te verkleden als eenhoorn, prinses of piraat!

Als iedereen in zijn rol zit is het knutselen aan de beurt. We beschilderen een spaarpot van een eenhoorn, de toverlamp van Alladin of een vrolijke krab uit de zee.
Na het schilderen wordt de spaarpot afgewerkt met glitters en diamanten voor nog meer magie.

Ondertussen krijgt iedereen nog een mooie glittertattoo op zijn arm en daarna zijn we uit gefeest!
Een vrolijk knutselfeest voor zowel jongens als meisjes.

Een magisch feestje duurt 2 uur.

Scrapfeestje

Misschien wel één van de leukste feestjes omdat we alleen maar gebruik maken van gebruikte materialen.
Dopjes, blikjes, kokers, kralen en knopen, stokjes, reclamestickers, kurken, potjes, vaasjes noem maar op.

Bakken vol knutselmateriaal nemen we mee en stallen we uit. Alles in het teken van het hergebruik en het stimuleren van de fantasie om je eigen robot te maken, een windlichtje, muziekkoker, dromenvanger of misschien een uitgewerkt idee dat door de jarige zelf eerst is aangedragen. 

In twee uur tijd knustelt iedereen zich helemaal suf! Een feestje voor de echte knutselaars, maar ook de kleine ontdekkers onder ons. Want met zoveel materiaal wordt er bij elk feestje wel weer wat nieuws gemaakt en uitgevonden.

Een echte aanrader voor jongens en meisjes vanaf een jaar of 7!
Een scrapfeestje duurt 2 uur. 

WAT KOST HET?

Een feestje thuis zonder zorgen kost € 175,-

Wil je het Pretpakket uitbreiden met een vierde of vijfde onderdeel?
Dat kan! Je betaalt dan per onderdeel € 35,- extra.

Voor elk kind extra betaal je € 15,- extra.

advertisement