Kinderen zijn dol op schminken, al van jongs af aan willen ze een prinsesje, tijger of een superheld worden. Zomer of winter, het is altijd een geschikte dag om een schminker in te huren!
Schminken en het zetten van glitter tattoo’s is erg populair op kinderfeestjes en andere evenementen waar kinderen aanwezig zijn (bruiloften, familie-, buurt-, verenigingsfeesten, etc).

Schminken is bedoelt om iedereen een vrolijke snoet te kunnen bezorgen. Wanneer je een schminker gaat huren bij Creatief Confetti gebeurt dit dan ook altijd verantwoord. Er wordt enkel en alleen gewerkt met professionele schmink van de merken Superstar en Mehron. Deze merken zijn erkend, allemaal op waterbasis en altijd gemakkelijk van de huid te verwijderen. Wel zo goed om te weten als je een schminker wilt huren voor je evenement.

Kinderschminken en meer…

Bij Creatief Confetti zijn we meer dan schminkers alleen. We zetten ook glittertattoo’s en LaDot tattoo’s. Beiden blijven ongeveer 5 dagen zitten, dus kinderen maar ook volwassenen hebben nog lang een leuk aandenken aan de feestdag.

Glittertattoo’s

Een glitter tattoo zetten we met speciale huidvriendelijke lijm op de huid. Ieder mag zijn eigen ontwerp kiezen, in glittertattoo’s zijn er veel mogelijkheden voor zowel jongens als meisjes. We nemen ruim 60 verschillende ontwerpen mee! Een glittertattoo blijft 3 tot 5 dagen zitten en zo nemen de kindjes een leuke herinnering mee naar huis. Omdat we goed voor de natuur willen zijn werken we met biologisch afbreekbare glitters.

LaDot tijdelijke tattoo’s

De tijdelijke cosmetische tattoo’s van LaDot zijn een sieraad voor groot & klein én voor jong & oud.
Met ruim 80 verschillende ontwerpen zit er voor een ieder wel een geschikte tattoo bij.
Wij kleuren de tattoo in naar wens, versieren hem met cosmetische bio-glitters en strass steentjes.
Een LaDot tattoo kan enkele dagen blijven zitten en is makkelijk weer te verwijderen met baby olie.
Een grote hit voor feesten en evenementen!

Share

advertisement