WEDDING  & EVENT NANNY

Groot en klein geniet van de feestdag 

Als je een bruiloft of evenement organiseert, valt er veel te regelen. Het is natuurlijk belangrijk om aan de volwassenen te denken, maar wie zorgt er voor de allerjongste gasten? Dat is nog een hele opgave! Die zorg nemen onze nanny’s met plezier uit handen. Zet een wedding & event nanny in voor het entertainen en vermaken van grote groepen kinderen en je hoeft zelf alleen nog maar te genieten.

Geen zorgen, wij regelen alles

We bespreken met elkaar wat jullie wensen zijn, hoeveel kinderen er komen en wat de beschikbare ruimte is. Zo stellen we een mooi programma samen dat perfect aansluit op jullie feest. Geen zorgen meer, de kinderen krijgen een geweldige dag!

Een persoonlijk aandenken

Omdat we een eigen ontwerper in huis hebben, kunnen we bijvoorbeeld strippenkaarten laten maken met jullie logo of naam. Met de strippenkaart gaan de kinderen langs elk feestelijk onderdeel, zodat ze niks missen. Een groot succes!

Ervaren en opgeleide nanny’s

Als je ons inzet op je bruiloft weet je zeker dat het goed komt. Onze nanny’s beschikken over een VOG (verklaring omtrent gedrag) en hebben allemaal een pedagogische achtergrond.
Omdat onze poule groot is beschikken we altijd over een back-up in geval van ziekte.
En gaat er op de dag zelf wat mis, dan zijn we gelukkig goed verzekerd!
En uiteraard hebben we een EHBO-diploma op zak voor de kleine ongelukjes.

 
Wij werken met de aantallen volgens de wet kinderopvang.
Voor kinderen onder de 4 jaar is dat 1 nanny op 4 kinderen, van 4 jaar en ouder 1 nanny op 10 kinderen.
Bij afname van 3 uur of meer komen wij met minimaal 2 wedding nannies, ook bij minder dan 10 kinderen. 
Tevens gaan wij bij afname van 3 uur of meer uit van 4 onderdelen of meer. 
 

KEUZEPAKKET

Wil jij op je bruiloft, personeelsfeest of bedrijfsevenement zeker weten dat de kleine gasten het ook naar hun zin hebben? Laat dat maar aan ons over! Met onze wedding & event nanny is succes verzekerd.  Wij bieden vertier en creativiteit. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Creatieve workshops

Gezellige tafels met oneindig veel creatief materiaal waarmee de kinderen heerlijk kunnen knutselen. De workshops organiseren we in het thema van het feest, een speciale kleur of misschien staat het bruidspaar wel centraal.

Spellenplein

Voor ieder wat wils: o.a sjoelen, een zenuwspiraal en een kaasspel. Een mooi pakket met oud Hollandse spellen in een nieuw jasje. Allemaal speciaal op maat gemaakt voor Confetti en voorzien van een prachtig ontwerp. Vermaak is gegarandeerd!

Schminken, glittertattoo
en LaDot tattoo’s

Niks is leuker dan een trotse kindersnoet geschminkt als zijn of haar favoriete dier of een superheld. Vooral de wat grotere kinderen vinden glittertattoo’s of een tattoo van LaDot geweldig. Een tattoo blijft tot wel 5-7 dagen zitten! Hoe stoer is dat.
Wij kleuren de tattoo in naar wens, versieren hem met cosmetische glitters en strass steentjes.

De fotobooth & verkleedhoek

Iedereen is een ster! Laat dat maar aan Confetti over. Wij zorgen voor de verkleedkleren en grappige attributen. Samen met een feestelijke spiegel en een fotoscherm vormt dit geheel een mooi aangeklede hoek op het feest. De foto wordt bewerkt zodat alle gasten een geweldig aandenken van deze dag krijgen.

Zandkleurplaten

Zandtekeningen maken is een super leuke activiteit voor groot en klein.  Een kleurplaat gemaakt met stiften of kleurpotlood kent iedereen, maar tekeningen inkleuren met zand is wel heel bijzonder!
Wij maken er een feestje van  met vele kleuren zand, ruime hoeveelheid kleurplaten; makkelijk en moeilijk, opvangbakken en prikkers.

Beautyhoek

In de beautyhoek zetten we haarveertjes voor wie dat wil! We hebben ze in verschillende soorten, kleuren en maten. Ook worden er nagels gelakt en is de glitter niet weg te denken uit deze gezellige hoek. Ook hebben we tijdelijke tattoo’s van La Dot. Daardoor is deze hoek ook voor jongens zeer aantrekkelijk!

Buitenspeelplein

Trouwen of een evenement in de zomer, dan hoop je toch op prachtig weer! Speciaal voor de zonnige dagen hebben wij een prachtig buitenspeelplein tot onze beschikking. We nemen onder andere een tipi mee, stelten, hoepels, een 6-armige bal, grote bellenblaas, een waterbaan voor de kleintjes en ballen voor de grotere kinderen. Maar ook een jeu de boules, springtouwen en een paardentuigje ontbreken niet. 

knutsel knikkerbaan

Een knutsel knikkerbaan is een mobiele knikkerbaan die op de dag zelf vorm krijgt. We komen met drie grote hekken en bakken vol buizen, bekers, trechters, stangen, schroeven en kabelbinders. Door alles aan elkaar te verbinden, doorgangen te maken, hindernissen uit te proberen is geen baan hetzelfde. We werken van boven naar onderen en van links naar rechts! Een hit voor bruiloften en evenementen waarbij niet alleen de kinderen aan het werk zijn!

HEB JE ZELF NOG ANDERE IDEEËN? VERTEL HET ONS!

Naast deze onderdelen, hebben jullie zelf misschien ook nog ideeën en suggesties. Die zijn natuurlijk van harte welkom en bespreken we graag.

Bij het organiseren van een huwelijk is het erg belangrijk om te werken met professionals.
Wij hebben onder andere samen mogen werken met
Weddingplanner Astrid Blaauw van www.astridblaauw.nl
Weddingplanner Desire Dijt van www.asyoudesire.nl
Organisatiebureau Njoyparty,  www.njoyparty.nl

Daarnaast kan je ons vinden op de VIC Weddingcard: www.vic-weddingcard.com

 

advertisement