Kerst- of Nieuwjaarsborrel

Een goed programma regel je bij Confetti

Een gezellig kerstborrel of een nieuw jaar inluiden met het personeel tijdens de Nieuwjaarsborrel. De ontmoeting tussen medewerkers, genodigden en relaties.
Tevens een leuke gelegenheid om eens alle kinderen van de medewerkers te ontmoeten.
En wat is er leuker om hen ook een gezellige middag te laten verzorgen, met spelletjes, wat te smikkelen en te knutselen!

PROGRAMMA ONDERDELEN

Schminken en het zetten van glittertattoo’s

Overal waar wij komen is het schminken samen met de glittertattoos een groot succes! Leuk voor alle leeftijden en eventueel speciaal in het winterthema. De tattoo blijft wel tot zeven dagen zitten!

Creatieve workshops

Potjes, dopjes, kurken, lintjes, belletjes, stokjes noem maar op. We nemen van alles zodat iedereen, groot en klein, zijn eigen glitter- schudbol kan maken! 

Winterspellenplein 

Speciaal voor de winter hebben wij het winterspellenplein gemaakt. Met sneeuwvlokjes sjoelen, Sneeuwpopje-prik waarbij je sneeuwpop Olaf zijn neus terug moet geven en uiteraard stappen we ook op de ski’s. 

Smulplein

Onlosmakelijk verbonden met Kerst en Oud & Nieuw is het lekkere eten. Wij van Confetti doen daar graag aan mee en maken met de kinderen de lekkerste snoephuisjes en marshmallow sneeuwpopjes.

WAT KOST HET?

Omdat elk feest er weer net even anders uitziet dan het vorige maken
we graag een offerte op maat!

advertisement