Kinderopvang op locatie 

Kinderopvang op locatie is een ideale gelegenheid om ouders en verzorgers optimaal te laten genieten van een beurs, congres of festival. Terwijl zij de focus kunnen leggen op het programma, vermaken wij de kinderen. 

Onze kinderopvang kan worden ingericht op elke gewenste locatie en is geschikt voor kinderen van 4 -12 jaar. De kinderen kunnen een maximale tijd bij ons spelen, het is een doorlopend komen en gaan.
Ouders hebben geen omkijken naar de kinderen en kunnen ze dus met een gerust hart achterlaten.

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen hebben we een groot netwerk met professionals in de entertainmentwereld.
Willen jullie als aanvulling een goochelaar, ballonnenclown of een kinderartiest, wij regelen het. 

KEUZEPAKKET

Een creatieve invulling voor jullie beurs, festival of congres, laat dat maar aan ons over.  
Er kan gekozen worden uit de volgende mogelijkheden:

Creatieve workshops

Gezellige tafels met oneindig veel creatief materiaal waarmee de kinderen heerlijk kunnen knutselen. Bakken vol knutselmateriaal nemen we mee en stallen we uit:dopjes, knopen, kralen, potjes, blikjes, stof, karton, noem maar op.  Alles in het teken van het hergebruik en het stimuleren van de fantasie om je eigen robot te maken, een windlichtje, muziekkoker of dromenvanger. 

Spellenplein

Voor ieder wat wils: sjoelen, een zenuwspiraal of een kaasspel. Oud Hollandse spellen in een nieuw jasje,  allemaal speciaal op maat gemaakt voor Confetti en voorzien van een prachtig ontwerp. Vermaak is gegarandeerd! Een leuke aanvulling bij dit onderdeel is het aanbieden van een strippenkaarten met jullie logo of naam. Zo gaan de kinderen langs elk onderdeel, zodat ze niks missen. 

Schminken, glittertattoo
en LaDot tattoo’s

Altijd een hit is het schminken en zetten van glitter tattoo’s. Voor de oudere kinderen en zelf voor volwassenen hebben wij tijdelijke tattoo’s van LaDot. Een blijvend aandenken dat wel 5-7 dagen blijft zitten. We kunnen ook tattoo’s zetten met jullie logo of eigen ontwerp. Helemaal een goede herinnering aan de feestelijke dag.

Zandkleurplaten

Zandtekeningen maken is een super leuke activiteit voor groot en klein.  Een kleurplaat gemaakt met stiften of kleurpotlood kent iedereen, maar tekeningen inkleuren met zand is wel heel bijzonder!
Wij maken er een feestje van  met vele kleuren zand, ruime hoeveelheid kleurplaten; makkelijk en moeilijk..

Knutsel knikkerbaan

We komen met grote hekken en bakken vol buizen, bekers, trechters, stangen, schroeven en kabelbinders. Door alles aan elkaar te verbinden, doorgangen te maken, hindernissen uit te proberen is geen baan hetzelfde. We werken van boven naar onderen en van links naar rechts! Een hit voor evenementen waarbij niet alleen de kinderen, maar ook de volwassenen aan het werk zijn!

Meet en Greet

Onze superhelden en mascottes komen graag langs bij ieder willekeurige gelegenheid of evenement. Bij ons kies je voor professionaliteit en kwaliteit. Door hun prachtige kostuums zijn onze helden en mascottes een must-have! De helden lopen rond en uiteraard kan iedereen ook nog met ze op de foto voor een blijvend aandenken aan de feestelijke dag.

HEB JE ZELF NOG ANDERE IDEEËN? VERTEL HET ONS!

Naast deze onderdelen, hebben jullie zelf misschien ook nog ideeën en suggesties. Die zijn natuurlijk van harte welkom en bespreken we graag.

advertisement