In de zomer is het prima te doen om een kinderfeestje te organiseren. Het weer werkt vaker mee waardoor een activiteit makkelijk te vinden of te organiseren is. Zijn kinderen in de winter jarig? Dan kan het nog weleens een uitdaging worden. Wees gerust! Bij Creatief Confetti vind je het perfecte kinderfeestje, óók voor in de winter.

slideshow-spring-3  Feestje thuis Knutselfeest - klein

Begeleid kinderfeestjes thuis

Creatief Confetti biedt tal van mogelijkheden voor een kinderfeestje bij jou thuis. Zo kun je helemaal je eigen feestje naar wens samenstellen met de onderdelen van ons pretpakket.

Ben jij een échte knutselkoning(in) dan is ons knutselfeest echt iets voor jou. We nemen alle (rest)materialen mee. Je kunt het zo gek niet verzinnen of we maken er iets moois van!

Frozen..welk jong kind is er niet helemaal gek van Elsa, Anna en de sneeuwpop Olaf. Creatief Confetti heeft daarom een waar frozen feestje ontwikkeld. Blauwe limonade uit de limonadefontein, olafje cupcakejes én ons eigen ontworpen Frozenspel.

Kinderfeestjes bij Grut en Groot Heemstede 

Liever geen feestje thuis? Dan kun je ons pretpakket en het frozenfeestje ook gezellig komen vieren in het kindvriendelijke restaurant Grut en Groot in Heemstede. Helemaal zelf je eigen koekjes maken is hier ook mogelijk.

slideshow-spring-4    high-tea-recepten

Kinderfeestjes bij Spring Heemstede

Bij onze nieuwe locatie Spring vieren wij nog meer volledig verzorgde en gezellige feestjes. Denk aan een Deftig damesfeestje of een knutsel-kook-sprookjesfeestje. Maar ook koekjes bakken, zandtekeningen maken en professioneel geschminkt worden kan allemaal bij Spring Heemstede.

Kinderfeestjes bij het Muiderslot

Vanaf januari 2017 hebben wij een nieuw feestprogramma gemaakt voor onze kinderfeestjes op het Muiderslot. Ben je tussen de 5 en 7 jaar, dan gaan we opzoek naar ‘De Verdwenen Schat’, maar ben je 8 jaar of ouder dan zul je ‘De Geheime Code’ met je vrienden gaan ontrafelen.

Muiderslot slideshow (2)     Muiderslot slideshow (3)

 

Share

advertisement