Creatief Confetti heeft alles in huis om van Halloween een groot griezelfeest te maken. Reserveer bijvoorbeeld een heksen of griezelfeestkist. Of laat je door onze professionele schminkers omtoveren tot ware griezels. Van een klein feestje aan huis tot grote bedrijfsfeesten in het Halloween thema. Creatief Confetti komt Halloween 2016 tot een spookachtig geheel maken.

Griezel-2     Griezel-3

Liever zelf voor de aankleding zorgen? Geen probleem! Wij zetten voor jou een paar leuke, simpele en griezelige tips op een rijtje om op 31 oktober 2016 Trick or Treat spookachtig te vieren.

Halloween Ballonslingers
halloween_traktatie witte-ballon-halloween

Hoe simpel kan het zijn. Neem een aantal oranje en witte ballonnen en een zwarte stift en maak griezelige ballonnen. Maak deze vast aan een slinger en hang de slinger met ballonnen bij de voordeur. Vast en zeker dat de kinderen het geweldig vinden.

Halloween masker
Heb je zelf geen verkleedkleding, maar wil je toch als griezel, heks, spook of zombie op pad? dan kun je heel makkelijk zelf een masker maken. Samen met een wit of zwart laken laat je iedereen de stuipen op het lijf schrikken. De maskers op stok kun je via knippie downloaden. De  oogmaskers zijn te vinden op de site van like and love onder Scary! Halloween maskers om zelf te maken.

maskers-op-stok   halloween-maskers1

Halloween Lampen
Tover je tuin of woonkamer om met deze sfeervolle verlichting. Heel simpel te maken van plastic melkflessen of lege glazen potjes. Wikkel om de glazen potjes wat verband en koop bij de Action voor een klein prijsje wat grappige oogjes en je hebt grappige mummie verlichting. De melkflessen kun je zo uitgebreid mogelijk versieren. Alleen met stift of beplakken met (crêpe) papier om verschillende kleuren verlichting te maken.

halloween_spoken_plastic_flessen_2-1    lichtpotjes-halloween

Halloweenspel en knutsels
Laat de kinderen die op 31 oktober bij je aan de deur komen een spelletjes spelen om iets lekker te verdienen. Met 6 lege blikken, verf, lijm en papier maak je je eigen spookachtige blikgooispel! De kinderen komen vast nog een keertje bij je langs.
Ook leuk zijn deze grappige vleermuizen en wezentjes gemaakt van wc-rol, papier en lijm. Wie maakt het meest griezelige poppetje?

halloweenblikkenvleermuizenwc-rol-halloween

Het team van Creatief Confetti wenst je een creatief en spookachtig

HAPPY HALLOWEEN

 

 

 

 

Share

advertisement