Creatief Confetti blijft continue in ontwikkeling. Zo ook met de feestjes op het Muiderslot! Het Ridder-en Jonkvrouwenfeestje en het Riddertoernooi zijn al een gegarandeerd succes!  Maar…..nu ook voor meisjes van 8 – 12 jaar hebben we een uniek feestje ontwikkelt: Het Middeleeuws Hofdamesfeestje. 

Muiderslot slideshow (3)    Muiderslot slideshow (2)

Wil je alles weten over wat hofdames vroeger op het kasteel deden en een échte hofdans leren? kom dan met je vriendinnen naar het Middeleeuws Hofdamesfeestje. We doen een aantal opdrachten waarmee je mooie kralen en bedels kunt verdienen. Aan het einde van het feestje ga je daar een Middeleeuws sieraad van maken. We bekijken mooie kledingstukken van dichtbij en gaan ons als ware hofdames klaarmaken om vervolgens na het bezoeken van een aantal kamers, trappen en gangen, een echte hofdans te leren op Middeleeuwse muziek!

Komen er ook jongen op je feestje? geen probleem. Schilden en zwaarden zijn aanwezig en in plaats van een sieraad kunnen de ridders een ridderlijke knutsel maken!

 

Share

advertisement