Wie kent ze niet! De zusje Elsa en Anna, Olaf, Sven, Kristoff en prins Hans uit de film Frozen. Ook Confetti heeft het ‘Frozen-virus’ te pakken en heeft haar eigen unieke en magisch Frozenfeestje ontwikkelt voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar.

We gaan zingen en muziek maken met veel gerinkel en belletjes, er is onbeperkt blauwe limonade uit de limonade fontein én we gaan een sneeuwpop op een cupcake maken. Iedereen mag een prachtige Elsa jurk aan om daarna op de foto te gaan met een magisch landschap op de achtergrond.

Als klap op de vuurpijl spelen we het, speciaal door Confetti ontworpen, Frozenspel. Weet jij alles van Frozen en doe je mee met Olaf-je prikje? Dit spel is een gegarandeerd succes!

Dit betoverende Frozen feestje duurt 2 uur en kan thuis gegeven worden of bij kindvriendelijk restaurant Grut en Groot in Heemstede. Kosten voor dit feestje voor 8 kinderen zijn € 175,- (extra kinderen tot max. 12 kinderen, € 20,- per kind).

Frozen

Je kunt het feestje uitbreiden met een professionele Elsa schmink, dan duurt het feestje een half uur langer en ga je tijdens het schminken een mooi frozenarmbandje maken. Komen er jongens op je feestje? dan zorgen wij voor een prinsenpak en frozenknutsel. Een uitbreiding van een half uur waarin we gaan schminken en armbandjes maken kost € 50,-.

Wil je je feestje helemaal compleet maken? dan kan Elsa hoogstpersoonlijk jouw feestje komen begeleiden. Je betaalt dan € 225,- (excl. schminken en frozenarmbandje).

 

 

 

 

Share

advertisement