WEDDING  & EVENT NANNY

Groot en klein geniet van de feestdag 

Als je een bruiloft of evenement organiseert, valt er veel te regelen. Het is natuurlijk belangrijk om aan de volwassenen te denken, maar wie zorgt er voor de allerjongste gasten? Dat is nog een hele opgave! Die zorg nemen onze nanny’s met plezier uit handen. Zet een wedding & event nanny in voor het entertainen en vermaken van grote groepen kinderen en je hoeft zelf alleen nog maar te genieten.

Geen zorgen, wij regelen alles

We bespreken met elkaar wat jullie wensen zijn, hoeveel kinderen er komen en wat de beschikbare ruimte is. Zo stellen we een mooi programma samen dat perfect aansluit op jullie feest. Geen zorgen meer, de kinderen krijgen een geweldige dag!
We hebben alvast een paar pakketten samengesteld, bestaande uit 2, 3 of 4 nanny’s.

Een persoonlijk aandenken

Omdat we een eigen ontwerper in huis hebben, kunnen we bijvoorbeeld strippenkaarten laten maken met jullie logo of naam. Met de strippenkaart gaan de kinderen langs elk feestelijk onderdeel, zodat ze niks missen. Een groot succes! We verzorgen ook goodiebags, rugzakjes of andere bedankjes om als persoonlijk aandenken mee te geven.

Ervaren en opgeleide nanny’s

Als je ons inzet op je bruiloft weet je zeker dat het goed komt. Onze nanny’s beschikken over een VOG (verklaring omtrent gedrag) en hebben allemaal een pedagogische achtergrond.
Omdat onze poule groot is beschikken we altijd over een back-up in geval van ziekte.
En gaat er op de dag zelf wat mis, dan zijn we gelukkig goed verzekerd!
En uiteraard hebben we een EHBO-diploma op zak voor de kleine ongelukjes.

KEUZEPAKKET

Wil jij op je bruiloft, personeelsfeest of bedrijfsevenement zeker weten dat de kleine gasten het ook naar hun zin hebben? Laat dat maar aan ons over! Met onze wedding & event nanny is succes verzekerd.  Wij bieden vertier en creativiteit. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Basis pakket

Vanaf 2 uur, 2 begeleiders

 • Creatieve workshop.
 • Fotobooth en verkleedhoek.
 • Glitter tattoo’s.

 

Omdat geen feest het zelfde is maken wij graag een offerte op maat!

Uitgebreid pakket

Vanaf 2 uur, 3 begeleiders

 

 • Creatieve workshop.
 • Fotobooth en verkleedhoek.
 • Spellenplein.
 • Glitter tattoo’s.

 

Omdat geen feest het zelfde is maken wij graag een offerte op maat!

Extra uitgebreid pakket

vanaf 2 uur, 4 begeleiders

 

 • Creatieve workshop.
 • Fotobooth en verkleedhoek.
 • Spellenplein.
 • Glitter tattoo’s.
 • Smulplein of springkussen.

 

Omdat geen feest het zelfde is maken wij graag een offerte op maat!

Creatieve workshops

Gezellige tafels met oneindig veel creatief materiaal waarmee de kinderen heerlijk kunnen knutselen. De workshops organiseren we in het thema van het feest, een speciale kleur of misschien staat het bruidspaar wel centraal.

De fotobooth & verkleedhoek

Iedereen is een ster! Laat dat maar aan Confetti over. Wij zorgen voor de verkleedkleren en grappige attributen. Samen met een feestelijke spiegel en een fotoscherm vormt dit geheel een mooi aangeklede hoek op het feest. De foto wordt bewerkt zodat alle gasten een geweldig aandenken van deze dag krijgen.

Spellenplein

Voor ieder wat wils: sjoelen, een zenuwspiraal of een kaasspel. Zomaar een greep uit ons aanbod van ruim vijftien spellen. Allemaal speciaal op maat gemaakt voor Confetti en voorzien van een prachtig ontwerp. Vermaak is gegarandeerd!

Schminken, glittertattoo
en zandkleurplaten

Niks is leuker dan een trotse kindersnoet geschminkt als zijn of haar favoriete dier of een superheld. Vooral de wat grotere kinderen vinden glittertattoo’s geweldig. Ze mogen zelf een sjabloon uitkiezen die met speciale lijm en glitters op de arm wordt gezet. Een tattoo blijft tot wel 7 dagen zitten! Hoe stoer is dat.

Smulplein

Marshmallowpopjes, snoep sushi en piratenbier. Zomaar een greep uit ons assortiment van het smulplein. Kinderen maken zelf een eigen heerlijk hapje of drankje. Het is feest, dus wij zorgen voor de zoetigheid!
De limonadefontein ontbreekt uiteraard niet bij dit onderdeel.

Beautyhoek

In de beautyhoek zetten we haarveertjes voor wie dat wil! We hebben ze in verschillende soorten, kleuren en maten. Ook worden er nagels gelakt en is de glitter niet weg te denken uit deze gezellige hoek. Ook hebben we tijdelijke tattoo’s van La Dot. Daardoor is deze hoek ook voor jongens zeer aantrekkelijk!

HEB JE ZELF NOG ANDERE IDEEËN? VERTEL HET ONS!

Naast deze onderdelen, hebben jullie zelf misschien ook nog ideeën en suggesties. Die zijn natuurlijk van harte welkom en bespreken we graag.

advertisement