BEGELEID KINDERFEESTJE THUIS

Een kinderfeestje thuis zonder zorgen

Wil je een kinderfeestje thuis vieren maar heb je liever geen zorgen over de begeleiding? Zet Confetti in! Voor kinderen vanaf 5 jaar regelen wij met veel plezier een geweldig feest waar nog lang over wordt nagepraat.

Je kunt kiezen uit een pretpakket of een knutselworkshop. Bij deze feestjes kiest de jarige het thema en wij zorgen voor de rest! Helemaal hip is het Frozenfeestje. Van begin tot eind begeleid door Elsa zelf!

Als ouder heb je op die manier je handen vrij om zelf ook te genieten van het feestje. Je kunt mooie foto’s maken en hebt geen omkijken naar het geregel. Wij verzorgen het feest, jij de hapjes en drankjes.

Pretpakket

Het Pretpakket is een uniek feestje! Met dit feest bepaal je zelf hoe lang je begeleiding inzet en voor welke onderdelen. Zo bepaal je dus ook zelf de prijs. Je kunt kiezen uit de volgende onderdelen:

Zing je schor: Limonadefontein, instrumenten, zingen en cadeautjes uitpakken
Smul je rond: Heerlijke cakejes versieren, veel lekkers en limonade.
Pimp je snoet: Verkleden, zelf schminken, poseren voor het fotodoek en fotograferen.
Speel je suf: Spellencircuit met oa. sjoelbak, zenuwspiraal en  mega-Jenga.
Swing je zot: Rookmachine, lichtslangen en discolampen, limbostok en muziek!
Knutsel je scheel: Knutselen in het gekozen thema.

De minimale keus is drie onderdelen (2 uur) en de maximale keus vijf onderdelen (3 uur). Voor elk onderdeel nemen we 30-40 minuten de tijd.

Magisch feestje

Op een Magischfeestje maken we een mooie knutsel om mee naar huis te nemen en tijdens het harde werken wordt iedereen voorzien van een prachtige glitter tattoo. Ook nemen we vrolijke rokjes en prachtige eenhoorndiadeems mee.
Je kan kiezen uit drie verschillende knutsels:

 

  • het maken van een kussen
  • beschilderen van een spaarpot
  • rijgen van een kralenkoord met figuren, belletjes en linten om in je kamer te hangenUiteraard nemen wij alle knutselmaterialen mee zodat er naar hartelust twee uur lang kan worden geknutseld!

Frozen

Een magisch Frozen feestje! Hoe leuk is dat! We gaan met z’n allen op de foto en sneeuwpop cakejes versieren. Er is blauwe limonade uit de limonadefontein en we zingen de jarige toe met veel gerinkel en belletjes! Ook spelen we Olafje-prik en wordt de kennis getest met ons eigen unieke Frozenspel.

Als klap op de vuurpijl kan je het feestje uitbreiden zodat iedereen een mooie Frozen glitter tattoo krijgt. Ook maken we een prachtige Frozenarmband. Komen er jongens op je feestje…laat het ons weten! Dan zorgen wij voor een leuke Olaf knutsel en een mooi prinsenkostuum.

Dit betoverende Frozen feestje duurt 2 uur.  Als je kiest voor het extra pakket met een glitter tattoo en armbandjes maken duurt het feestje een half uur langer.

Knutselfeest

Confetti knutselt er graag op los. En nog duurzaam ook!
Op de knutselfeestjes knutselen we namelijk met restmateriaal: lapjes stof, kledinghangers, melkpakken, schelpen, lepels, bezemstelen, kurk- en houtresten… je kunt het zo gek niet verzinnen of we maken er iets moois van!
De jarige verzint zelf een thema en wij bouwen jet feestje daarom heen. Helemaal op maat dus.

Een knutselfeest duurt twee uur. Wij nemen tafelkleden, kliederschorten en al het overige materiaal mee. Ook zetten we de limonadefontein op tafel en brengen we een krat vol instrumenten mee om de jarige toe te zingen.

WAT KOST HET?

Een feestje thuis zonder zorgen kost € 175,-

Wil je het Pretpakket uitbreiden met een vierde of vijfde onderdeel?
Dat kan! Je betaalt dan per onderdeel € 35,- extra.

Een uitbreiding bij het Frozenfeestje van een half uur waarin we glitter tattoo’s zetten
en armbandjes maken kost € 35,-

Voor elk kind extra betaal je € 15,- extra.

advertisement