SCHMINKWORKSHOPS

Basiscursus schminken

Leer in 4 avonden de technieken en toepassingen voor het schminken van kinderen.
Je leert over het materiaal, we oefenen krullen, lijnen, druppels en bloemen. Uiteraard hebben we het over de details die een schminkontwerp afmaken en behandelen we een aantal jongens en meisjesdesigns. De materialen voor deze workshop zijn bij de prijs inbegrepen. Je hebt geen oefenmodel nodig. Je oefent op jezelf en op elkaar!

De eerst volgende cursus start op: Woensdag 11, 18 en 25 september en woensdag 2 oktober 2019

4 avonden van 20.00-22.00 uur, kosten

€100,-

per deelnemer

Splitcake

Prachtig zien ze er uit: de doosjes met 3 of meerdere kleuren als een regenboog naast elkaar. Maar hoe werk je er mee? Wat kan je er allemaal mee maken? Tijdens deze workshop leer je de basistechniek genaamd one-stroke. Na 1 avond maak je al prachtige ontwerpen op armen en gezicht. De materialen voor deze workshop zijn bij de prijs inbegrepen. Je hebt geen oefenmodel nodig. Je oefent op jezelf en op elkaar!

1 avond, woensdag 16 oktober 2019, 
van 20.00 – 22. 00 uur, kosten

€25,-

per deelnemer

Bloemen maken

Bloemendesigns zijn razend populair bij meisjes, maar ook bij moeders! Bloemen zijn er in vele soorten en technieken. Leer op deze avond verschillende varianten te maken waarna je de mooiste creaties tevoorschijn tovert op arm en gezicht. De materialen voor deze workshop zijn bij de prijs inbegrepen. Je hebt geen oefenmodel nodig. Je oefent op jezelf en op elkaar!

1 avond, woensdag 30 oktober 2019,
van 20.00 – 22. 00 uur, kosten

€25,-

per deelnemer

Eye design

Een ontwerp alleen rondom je oog, zeer populair zijn bij tieners en volwassenen, op feestjes en festivals. Een leuke aanvulling als je meer wilt schminken dan alleen de kleintjes!
Er komen verschillende ontwerpen aan bod en uiteraard mogen de glitters en pareltjes niet ontbreken. De materialen voor deze workshop zijn bij de prijs inbegrepen. Je hebt geen oefenmodel nodig. Je oefent op jezelf en op elkaar!

1 avond, woensdag 13 november 2019,
van 20.00 – 22. 00 uur, kosten

€25,-

per deelnemer

Cursus op locatie

Op scholen, kinderdagverblijven en andere opvang is schminken een geliefde activiteit. Helaas is niet altijd de juiste kennis aanwezig. Creatief Confetti verzorgt op maat gemaakte workshops voor leraren, (pedagogisch) begeleiders of de ouderraad. Je leert in 2 uur tijd de beginselen en kan daarna aan de slag! De materialen voor deze workshop zijn bij de prijs inbegrepen. Je hebt geen oefenmodel nodig. Je oefent op jezelf en op elkaar!

2 uur durende cursus op locatie, kosten

€25,-

per deelnemer

Minimaal 8 deelnemers.

advertisement