KASTEEL MUIDERSLOT

Verander in een jonkvrouw of ridder op het Muiderslot!

Sinds 2007 organiseert Confetti alle kinderfeestjes op het beroemde Muiderslot: een prachtig Middeleeuws kasteel onder de rook van Amsterdam. Onze begeleiders kennen de geschiedenis van het kasteel goed, waardoor je er ook nog wat van opsteekt!

Als ouder geniet je lekker mee van het feest en de rondleiding. Neem vooral je camera mee want er zijn prachtige foto’s te maken op deze bijzondere dag. De feestjes starten in de geheimzinnige Poorttoren en in de winter in de eeuwenoude kazemat. Hier staan ook koeken en drankjes klaar.

Heb je dus iets te vieren en wil je dat op een unieke wijze doen? Kom dan naar het Muiderslot.

Ridder- en jonkvrouwenfeest

De verdwenen schat.

De schatkist van Graaf Floris is verdwenen, niemand weet waar deze is gebleven. Verdien samen met je vrienden edelstenen en puzzelstukken om er zo achter te komen waar de schat is. Soms zijn de opdrachten grappig, soms een beetje spannend maar vooral altijd heel feestelijk. Heb je alle puzzelstukken en edelstenen verzameld en ben je dapper langs de draak geslopen? Dan is het tijd voor de jarige om de schatkist te zoeken en wie weet gaat ie nog open ook.
Een feestje geschikt voor 5 tot en met 8 jarigen.

De geheime code.

De schatkist staat op tafel, maar om deze te kunnen openen moet je eerst de geheime code kraken.
Door middel van een soort pictionary leiden we de feestvierders door het kasteel. Iedereen gaat een opdracht doen: uitbeelden, tekenen, het verboden woord of een vraag over het Muiderslot. Letters kan je verdienen door het goed volbrengen van de opdrachten.
Maar….heb je de opdracht mis dan worden er delen van “de galg” opgebouwd. En is de galg compleet, dan is het feest ten einde!!

Ben je met zijn allen slim, snel en vlug genoeg en lukt het jullie om de opdrachten goed uit te voeren dan rest alleen nog de taak om de code te kraken.
Dit feest is geschikt voor 9 jaar en ouder.

Wat kost het?

Een feestje voor maximaal 8 kinderen kost € 200,-
Voor elk kind extra betaal je € 20,-

Boekingen verlopen via www.muiderslot.nl